Hår Therapy & Butik

 

Välkommen till Salongen!

Om du befinner dig  på Österlen i Skåne är du varmt välkommen till vår salong i Kivik där vi erbjuder hårbottenanalys, rådgivning och behandlingar.

 

Alla behandlingar är så kallat gröna behandlingar där vi enbart använder hårprodukter med naturliga och organiska ingredienser, och varje behandling är individuellt anpassad.

Hår Spa

En behandling hos oss kan vara allt från ett besök till flera. Kanske du vill besöka oss för en enda avkopplande stund för hår-spa i vår salong.
Effekten och nyttan av spa för håret är den samma som för spa för hela kroppen. Alltså en skön stund utan stress och med välgörande behandling för kropp och själ.
Som ett avbrott i vardagen, eller inför en stor och viktig händelse och dag.

 

 

 

Hårproblem eller hårbottenbesvär?

Ditt hår är en del av dig själv och ett välvårdat hår berättar mycket om dig. Att tappa håret är lika traumatiskt för kvinnor som för män. Eller att ständigt behöva klia sig i hårbotten och att oroa sig för att mjäll ska synas på kläderna är heller inte gynnsamt för självförtroendet och självkänslan. Ofta räcker det med att håret är matt och livlöst för att det ska påverka humör och välbefinnande.

Behandling

Vi har behandlingar mot många av de hårproblem som har sin början i hårbotten. Det kan vara klåda som gör att man ständigt måste klia sig i huvudet. Också håravfall är ett stort problem, oftast lika svårt att acceptera för kvinnor som för män. Mjäll är irriterande, men det går att avhjälpa, och mot torrt och livlöst hår finns fungerande produkter. Liksom för torr eller fet hårbotten.

 

Boka tid med rådgivaren nu
​070 866 8669

För friskare och starkare hår erbjuder vi:

- Hår Spa

- Organisk Protein Behandling

- Hårbotten Detox behandling

Våra behandlingar mot hårbotten besvär:

- mot håravfall

- mot klåda, mjäll eller kliande hårbotten

- mot torr eller fett hårbotten

Så här fungerar det

De flesta kommer till oss för en längre behandling, fördelat på flera besök.
Efter den inledande undersökningen av hårbottens status gör vi en individuellt anpassad plan
för både salong och hembehandlingar utifrån dina behov och förväntningar.

 

Läs mer