Om oss

Håret är huvudsaken!

Vi vet vad ditt hår betyder för dig, och vi vet också att ett friskt hår har sin början i hårbotten. Och därför är det vårt uppgift att gå till botten när du har problem med ditt hår. För det räcker inte alltid att sköta det enligt konstens alla regler för att undvika klåda, håravfall eller livlöst hår. Problemen kommer oftast inifrån och de påverkar balansen i hårbotten med ovälkomna följder. Här på Hair Lifestyling har vi kunskapen, erfarenheterna och produkterna som hjälper dig att få tillbaka hälsan i hårbotten och att renovera hårets struktur.

 
 

Hair Care Intelligence

Vi delar gärna av vår kunskap, och vi visar och berättar om allt som har med hårvård och hårprodukter att göra. Alla som är intresserade av god hårhälsa är välkomna!
Vi har också möjlighet att utbilda och inspirera dig som är frisör, driver en salong eller arbetar inom skönhetsbranschen. Med det fantastiska konceptet från ESTÉREL Beauté Avancée kan du erbjuda dina kära kunder lyxiga gröna behandlingar med organiska produkter. Kontakta oss gärna för mer information: office@hairlifestyling.se