Om oss

Håret är huvudsaken!

Vi vet vad ditt hår betyder för dig, och vi vet också att ett friskt hår har sin början i hårbotten. Och därför är det vårt uppgift att gå till botten när du har problem med ditt hår. För det räcker inte alltid att sköta det enligt konstens alla regler för att undvika klåda, håravfall eller livlöst hår. Problemen kommer oftast inifrån och de påverkar balansen i hårbotten med ovälkomna följder. Här på Hair Lifestyling har vi kunskapen, erfarenheterna och produkterna som hjälper dig att få tillbaka hälsan i hårbotten och att renovera hårets struktur.

 
img

5 år med er!

Vi är ett familjeägd företag som drivs av oss, Tanja och Oleksandra . Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet av kosmetik baserat på naturliga produkter. Sedan tio år tillbaka fokuserar vi på produkter för hårvård, och år 2015 öppnade vi vår salong. Med salongen gjorde vi det möjligt att kunna hjälpa dem som söker de bästa lösningarna för hårets hälsa. Och med vårt unika koncept erbjuder vi hårbottenanalys, rådgivning och behandling för en hållbar hårhälsa.

lifestyling.se

År 2018 lanserade vi också online-butik som erbjuder lyxiga hårprodukter för daglig care, styling, hembehandlingar samt Hår Therapy behandlingar. 
För både salongen och butiken väljer vi exklusiva italienska hårprodukter med naturliga och organiska ingredienser. Självklart med fokus på hårets hälsa och hårbottens problem.

 

img
 

Hair Care Intelligence

Vi delar gärna av vår kunskap, och vi visar och berättar om allt som har med hårvård och hårprodukter att göra. Alla som är intresserade av god hårhälsa är välkomna!
Vi har också möjlighet att utbilda och inspirera dig som är frisör, driver en salong eller arbetar inom skönhetsbranschen. Med det fantastiska konceptet från Naturalmente-Spa kan du erbjuda dina kära kunder lyxiga gröna behandlingar med organiska produkter. Kontakta oss gärna för mer information: office@hairlifestyling.se