Stylingprodukter är ett måste!

Stylingprodukter är ett måste!


Hårbottenbesvär och håravfall är ett lika vanligt som besvärligt problem.
Inte minst bland våra kunder, och en vanlig fråga är om de kan använda stylingprodukter i ett skadad hår. Vårt svar är att det är ett måste! Men det måste vara organiska och naturliga hårprodukter.

Alla typer av hår behöver skyddas mot uttorkning och smuts, och ett skadad hår är i ännu större behov av omvårdnad.

Vi rekommenderar därför styling produkter från vår italienska samarbetspartner. Serien är tillverkad av de bästa, organiska och naturliga ingredienser som finns för att skydda friskt hår och renovera strukturen i det som blivit skadat. De här styling produkter är fri från sulfater, akrylater, chelaserande molekyler, konserveringsmedel, allerigiframkallande parfym och färgämnen.

 

Styling with Care

BB Hair Cream

En ädel och fuktgivande formel i en stylingcream som motverkar och sprött och torrt hår genom ett speciellt skydd för värme och borste. BB Hair Cream tränger in i hårstråets struktur och verkar inifrån fibrernas mitt.
 

Extra Control Hair Foam

Produkten är perfekt för skadad hår, och tack vare sina fuktgivande och reparerande byggs kapillärfiber som ser till att hålla håret starkt och silkeslent med vackert skinande lyster.
 

Thermo Active Hair Water Lotion

Stärkande hårvatten som inte enbart får håret att glänsa. Det har också en skyddande effekt för slitage från hårfön och andra hårverktyg.
 

Styling filler

Hårförstärkare för bästa volym och stadga.

Lista över artiklar

Läs också

  • Hårfin skillnad förändrade allt

    Hårfin skillnad förändrade allt

       En unik affärsidé, ett ekologiskt tänk och mod att våga gjorde henne till företagare. Med Tanja Lastovetska fick Sverige sitt första hårspa med ett koncept som sätter hälsa för håret och kundservice i centrum. Grundat av kvinnan som gjort resan från jurist och skeppsingenjör i Ukraina till entreprenör, först i sydost och nu norra Skåne.

  • Peeling gör jobbet i hårbotten

    Peeling gör jobbet i hårbotten

    Precis som hyn i ansiktet har också hårbotten sin hy med sina problem och möjligheter, och hårets kvalitet styrs av miljön i hårbotten. Och även om du är nöjd med din look behöver din hårbotten peeling och återfuktning.