Stylingprodukter är ett måste!

Stylingprodukter är ett måste!


Hårbottenbesvär och håravfall är ett lika vanligt som besvärligt problem.
Inte minst bland våra kunder, och en vanlig fråga är om de kan använda stylingprodukter i ett skadad hår. Vårt svar är att det är ett måste! Men det måste vara organiska och naturliga hårprodukter.

Alla typer av hår behöver skyddas mot uttorkning och smuts, och ett skadad hår är i ännu större behov av omvårdnad.

Vi rekommenderar därför styling produkter från vår italienska samarbetspartner. Serien är tillverkad av de bästa, organiska och naturliga ingredienser som finns för att skydda friskt hår och renovera strukturen i det som blivit skadat. De här styling produkter är fri från sulfater, akrylater, chelaserande molekyler, konserveringsmedel, allerigiframkallande parfym och färgämnen.

 

Vi rekommenderar Styling with Care - Se produkter i vår butik

Lista över artiklar

Läs också

 • Hårfin skillnad förändrade allt

  Hårfin skillnad förändrade allt

     En unik affärsidé, ett ekologiskt tänk och mod att våga gjorde henne till företagare. Med Tanja Lastovetska fick Sverige sitt första hårspa med ett koncept som sätter hälsa för håret och kundservice i centrum. Grundat av kvinnan som gjort resan från jurist och skeppsingenjör i Ukraina till entreprenör, först i sydost och nu norra Skåne.

 • Peeling gör jobbet i hårbotten

  Peeling gör jobbet i hårbotten

  Precis som hyn i ansiktet har också hårbotten sin hy med sina problem och möjligheter, och hårets kvalitet styrs av miljön i hårbotten. Och även om du är nöjd med din look behöver din hårbotten peeling och återfuktning.

 • Organisk Protein Behandling

  Organisk Protein Behandling

  Organisk Hår Therapy är en unik behandling, baserad på vegetabiliska proteiner. Synergin av aminosyror från växtriket gör det möjligt att reparera skadat hår, ge volym och göra tunt hår tjockare och starkare.

  Behandlingen passar perfekt till alla typer av hår, men speciellt till håret med porositet samt tunt eller skadat hår. De är också en så kallad grön behandling där vi endast använder oss av  produkter med naturliga och organiska ingredienser.