Peeling gör jobbet i hårbotten

Peeling gör jobbet i hårbotten


Det är viktigt att regelbundet rensa porerna och återfukta hårbotten. Döda celler från hårbotten måste bort! Som vi ofta återkommer till är hårbottens hälsa grunden för ett friskt och vackert hår. Och precis som hyn i ansiktet har också hårbotten sin hy med sina problem och möjligheter, och hårets kvalitet styrs av miljön i hårbotten. Och även om du är nöjd med din look behöver din hårbotten peeling och återfuktning.


Varje håbotten har ett lager av naturliga oljor, som också kallas sebum. Med korrekt behandling och fuktnivå verkar sebum på det sätt de är ämnade för, alltså att hålla yttre påverkan av skadliga ämnen borta. Utan att inverka på de bakterier som helt naturligt finns i hårbottens goda och viktiga balans. De finns där för att skydda din hårbotten från smuts, mikroorganismer och svamp.
En stor fördel med hårbottenpeeling är att de höjer effekten av övriga produkter du använder för att ge ditt hår den näring det behöver. Om du till exempel applicerar ett serum eller en kurlotion utan att rengöra hårbotten har produkten enbart 10 procents verkan. Efter en peeling får du däremot full utdelning från de produkter du har valt att använda.
 
Sist men inte minst: Du kommer att älska ditt hår och den sköna känslan som stannar kvar efter en djuprengöring! Av erfarenhet vet vi att en högkvalitativ mask med naturliga ingredienser för rengöring av hårbotten är den bästa lösningen för din hårbotten. Och för att ditt hår ska vara på topp!

 

Om du befinner dig i Skåne är du varmt välkommen till vår salong i Kristianstad där vi erbjuder 
Hårbotten Detox Behandling.

För att boka tid ring 044-6200050

Hjärtligt välkommen!

Lista över artiklar

Läs också

 • Hårfin skillnad förändrade allt

  Hårfin skillnad förändrade allt

     En unik affärsidé, ett ekologiskt tänk och mod att våga gjorde henne till företagare. Med Tanja Lastovetska fick Sverige sitt första hårspa med ett koncept som sätter hälsa för håret och kundservice i centrum. Grundat av kvinnan som gjort resan från jurist och skeppsingenjör i Ukraina till entreprenör, först i sydost och nu norra Skåne.

 • Stylingprodukter är ett måste!

  Stylingprodukter är ett måste!

  Inte minst bland våra kunder, och en vanlig fråga är om de kan använda stylingprodukter i ett skadad hår. Vårt svar är att det är ett måste! Men det måste vara ekologiska och naturliga hårprodukter.

  Alla typer av hår behöver skyddas mot uttorkning och smuts, och ett skadad hår är i ännu större behov av omvårdnad.

 • Organisk Protein Behandling

  Organisk Protein Behandling

  Organisk Hår Therapy är en unik behandling, baserad på vegetabiliska proteiner. Synergin av aminosyror från växtriket gör det möjligt att reparera skadat hår, ge volym och göra tunt hår tjockare och starkare.

  Behandlingen passar perfekt till alla typer av hår, men speciellt till håret med porositet samt tunt eller skadat hår. De är också en så kallad grön behandling där vi endast använder oss av  produkter med naturliga och organiska ingredienser.