Organisk Protein Behandling

Organisk Protein Behandling

För ditt vintertrötta eller livlösa hår har vi en ny och underbar behandling att erbjuda dig: Organisk Hår Therapy.
Organisk Hår Therapy är en unik behandling, baserad på vegetabiliska proteiner. Synergin av aminosyror från växtriket gör det möjligt att reparera skadat hår, ge volym och göra tunt hår tjockare och starkare.
Vi börjar med detoxrengöring för att ta bort alla kemiska produkter från håret, samt smuts och annat som föroreningar i luften för med sig. Som nästa steg fortsätter vi med att tillsätta näring som går på djupet och som skyddar håret, och vi avslutar med tvättning, inpackning och torkning. Behandlingen tar upp till två timmar beroende på hårkvalitet och längden.
Behandlingen passar perfekt till alla typer av hår, men speciellt till håret med porositet samt tunt eller skadat hår. De är också en så kallad grön behandling där vi endast använder oss av  produkter med naturliga och organiska ingredienser.
Vi rekommenderar att börja med tre behandlingar för bästa resultat, och med en behandling per vecka blir det cirka tre veckor. Därefter kan du fortsätta med en behandling per månad eller en behandling per två månader om det känns rätt.
Om du inte använder organisk hårfärg skulle vi rekommendera att du inte färgar håret under de tre veckor efter behandlingen. Det går bra att färga håret fem till sju dagar innan behandlingar. Bäst är att vänta tills efter behandlingen för att håret ska vara så starkt som möjligt och inte påverkas för så mycket av kemiska produkter.

 

Lista över artiklar

Läs också

 • Hårfin skillnad förändrade allt

  Hårfin skillnad förändrade allt

     En unik affärsidé, ett ekologiskt tänk och mod att våga gjorde henne till företagare. Med Tanja Lastovetska fick Sverige sitt första hårspa med ett koncept som sätter hälsa för håret och kundservice i centrum. Grundat av kvinnan som gjort resan från jurist och skeppsingenjör i Ukraina till entreprenör, först i sydost och nu norra Skåne.

 • Peeling gör jobbet i hårbotten

  Peeling gör jobbet i hårbotten

  Precis som hyn i ansiktet har också hårbotten sin hy med sina problem och möjligheter, och hårets kvalitet styrs av miljön i hårbotten. Och även om du är nöjd med din look behöver din hårbotten peeling och återfuktning.

 • Stylingprodukter är ett måste!

  Stylingprodukter är ett måste!

  Inte minst bland våra kunder, och en vanlig fråga är om de kan använda stylingprodukter i ett skadad hår. Vårt svar är att det är ett måste! Men det måste vara ekologiska och naturliga hårprodukter.

  Alla typer av hår behöver skyddas mot uttorkning och smuts, och ett skadad hår är i ännu större behov av omvårdnad.